Rolete Hella

Rolete Hella omogočajo regulacijo svetlobe vse do zatemnitve, ščitijo pred neželjenimi pogledi, hrupom iz okolice in otežujejo delo vlomilcem.

V poletnem času so učinkovita zaščita pred pregrevanjem prostorov in v zimskem času preprečujejo uhajanje toplote. Skratka pripomorejo k udobnemu bivanju.

Predokenske rolete

S svojo obliko se dobro vklapljajo v vsako arhitekturno celoto. Te rolete so optimalna zaščita pred mrazom ali vročino; se lepo zlivajo z vsakim stilom gradnje.

Majhna omarica omogoča naknadno vgradnjo na vsako okensko preklado obstoječih objektov ali novogradenj.

Nadokenske
rolete

Klasična nadokenska roleta je integrirana v zid in zato je omarica nevidna.

Zagotavlja optimalno zaščito pred svetlobo, pogledi in hrupom. Zaradi dobro premišljene konstrukcije je roleta izjemno stabilna, teče gladko in brez ropotanja. 

Montaža nadokenskih rolet se izvrši istočasno z vgradnjo okna, kar prihrani čas in stroške vgradnje. Zaradi vgradnje v steno je ta roleta energetsko varčna.

ONYX
KRMILJENJE

Narejeno za vaš dom – za življenje brez skrbi. Nadzor nad domom, tudi ko ste zdoma. ONYX®.HOME je krmilni sitem razvit posebej za upravljanje senčil.

ONYX
KRMILJENJE

Narejeno za vaš dom – za življenje brez skrbi. Nadzor nad domom, tudi ko ste zdoma. ONYX®.HOME je krmilni sitem razvit posebej za upravljanje senčil.

UGODJE BIVANJA

Prednosti vgradnje Hella rolet:
– zaščita pred vročino in mrazom
– manjši stroški ogrevanja v zimskem času
– manjši stroški hlajenja v poletnem času
– do 30% manjše energetske izgube skozi okna

POLETJE
Zaprte HELLA rolete blokirajo do 85% poletne vročine in lahko pogosto nadomestijo klimatsko napravo

ZIMA
Pozimi se pri oknih z zaprtimi HELLA roletami ustavri zračna blazina pred steklom, ki preprečuje kroženje zraka – s tem se prihrani do 30% energije in stroški ogrevanja se znatno znižajo

MANJ ENERGIJE ZA HLAJENJE POLETi

Brez senčila lahko vročina neovirano prodira v bivalni prostor. Temperatura v sobi je neprijetno visoka.

Kroženje zraka med senčilom in oknom v veliki meri prepreči prenos toplote preko konvekcije.

MANJ ENERGIJE ZA OGREVANJE POZIMI

Okno in steklena stena brez senčila delujeta v hladnih mesecih kot toplotni most. Toplota uhaja in v bivalnem prostoru postane neprijetno hladno.

Zaprto senčilo ustvari zračno blazino pred steklom, ki deluje kot toplotnoizolacijski sloj. Topel zrak tako ostane v prostoru, mraz pa zunaj.

Usmerjeni v prihodnost

Ne gre za nov princip. Škatlasta okna preteklih generacij so uporabljala zračni sloj kot toplotni ščit. Sodobne rolete ta princip postavljajo na še višji nivo. Kot “tretje steklo” ustvarjajo z zrakom napolnjen prostor – izolacijsko cono, ki zanesljivo blokira vročino in mraz. Naše rolete so učinkovit toplotni ščit, ki včasih tudi povsem nadomesti ogrevalno in klimatsko napravo, v vsakem primeru pa znatno zniža porabo energije. S tem prihranimo pri stroških, varujemo okolje in izboljšamo pogoje bivanja. Zagotovo dober občutek.

Za celotno ponudbo rolet si prenesite PDF katalog

Rolete

Pergola tende

Senčila za zimski vrt

Repro material

Žaluzije

Komarniki

Markize

Screen
roloji

Rolete

Pergola tende

Senčila za zimski vrt

Repro material

Žaluzije

Komarniki

Markize

Screen roloji