Komarniki

Zanesljiva zaščita pred piki insektov ustvarja sproščenost in udobje. Hella ima za vsako okno in vrata, za vsak način gradnje, za vsako klimatsko območje popolno zaščito pred insekti, ki je lepega izgleda in je učinkovita. Na izbiro je tudi mreža za zaščito pred cvetnim prahom, mrežica za boljšo vidljivost (Vista screen) in za lastnike hišnih ljubljenčkov robustno mrežo – Pet screen.

Fiksni komarniki

Komarnik, ki ne potrebuje vodil ali dodatnega okvirja. Po želji se ga lahko preprosto sname. Pritrjevanje z zatiči ali kotniki različnih izvedb.

Vratni komarniki

Vratni komarnik se elegantno prilega podbojem obstoječih vrat. Lahko je eno ali dvokrilni. Vmesni prečnik skrbi za stabilnost konstrukcije.

Mogoča je namestitev Pet Screen mreže na spodnji polovici, ki s svojo stabilnostjo prenese nerodnosti hišnih ljubljencev. Priljubljena rešitev za balkonska vrata.

Drsni komarniki

Drsni komarniki so namenjeni velikim prehodom, kot so balkonska vrata, prehodi na teraso ali v zimski vrt.

Drsna vrata komarnika omogočajo hiter prehod skozi vrata. Tesnjenje s tesnilno ščetko poskrbi za brezhibno delovanje. Različne izvedbe omogočajo montažo na vsak tip vrat.

Rolo komarnik

Elegantna rešitev za okna, ki omogočajo montažo majhne zaokrožene ali pravokotne kasete komarnika. Primeren za mesta, kjer je potreben enostaven dostop do okenske police.

Integrirani rolo komarniki pa so idealna izbira za tiste, ki se odločajo za vgradnjo senčil (rolete ali žaluzije).

Plise komarniki

Možnost delnega odpiranja komarnika. Namenjen predvsem montaži na vrata in prehode. Zelo praktično je vtopno prijemalo na zunanji in notranji strani, ki omogoča vgradnjo za vsako vrsto senčila. Nizko spodnje vodilo olajša čiščenje in prehod. Zahvaljujoč dobremu gubanju je globina vgradnje le 22mm, kar omogoča vgradnjo v še tako majhno nišo.

vrste mrež:

Standardna mreža

VistaScreen mreža

Mreža proti cvetnemu prahu

Petable mreža

Standardna mreža

VistaScreen mreža

Mreža proti cvetnemu prahu

Petable mreža

Za celotno ponudbo komarnikov si prenesite PDF katalog

PRELISTAJTE KATALOG (v angleščini)

PRELISTAJTE KATALOG (v nemščini)

Rolete

Pergola tende

Senčila za zimski vrt

Repro material

Žaluzije

Komarniki

Markize

Screen
roloji

Rolete

Pergola tende

Senčila za zimski vrt

Repro material

Žaluzije

Komarniki

Markize

Screen roloji